Over Gilsing lokale media

Gilsing lokale media uw mediapartner in de regio

Gilsing lokale media is uitgever van weekbladen in de regio Midden-Limburg. Door een mix van diverse media zijn wij in staat om uw doelgroep nog beter en gerichter te bereiken. Gilsing lokale media wil door de cross mediale benadering de communicatie en daardoor de leefbaarheid in de dorpen verbeteren.

De weekbladen zijn lokaal gericht en worden verspreid via abonnementen en huis aan huis uitgaves. Gilsing lokale media vormt door deze ultra lokale weekbladen een verbinding tussen de plaatsen die liggen tussen Venlo, Weert en Sittard. Voor de lokale ondernemers en verenigingen zijn de Gilsing weekbladen hét medium om hun producten of informatie te verspreiden. Lokaal, dus per dorp of wijk, of regionaal, door middel van doorplaatsingen in omringende dorpen, kunnen zowel verenigingen als bedrijven hun nieuws verspreiden. Op maat adverteren is bij uitstek mogelijk bij Gilsing lokale media.

Naast de papieren uitgaves is er met dezelfde uitstraling voor elk dorp en elke wijk een digitaal platform waarop particulieren, bedrijven en verenigingen hun nieuws kunnen verspreiden. 

Voor bedrijven is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner, een eigen profielpagina, en onbeperkt publiceren van hun nieuws en acties.

Verenigingen kunnen na registratie wekelijks hun nieuws en agenda items publiceren.

Ook voor de particulier is het mogelijk om zijn nieuws te verspreiden via de optie "jouw nieuws".

Op www.sjnabbeltjes.nl staan kleine advertenties van particulieren. Op deze site komen per maand meer dan 40.000 bezoekers. Ook hier kunt u als adverteerder een banner plaatsen.

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Parfum

  Te koop: Yodeyma eau de parfums die heel veel lijken op bekende parfums en 24 uur houden. Keuze uit 34 dames en herengeuren.15ml kost 5,45 en 100ml 23 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Leesboeken Tup en Joep

  Twee leesboeken van Tup en Joep.Leeftijd 6-7 jaarPer stuk 1 euro Lees meer
 • Headline 1

  Zender+Ontvanger

  Te Koop. Robbe supra PCMS zender + ontvanger FMS 8|9|1 30MHZ. weinig gebruikt. Nieuwstaat Nieuwe zenderaccu +batterijhoudervoor ontvanger 3 servo,s S12 met bedieningshandleiding. in houten kist. Lees meer
 • Headline 1

  Naf Naf tasje

  Naf Naf tasje, retro. Met rits, kleur donker blauw met geel , groen en donker rood.Ongeveer 20 cm x 15 cm groot. Prijs 1,50 euro Lees meer
 • Headline 1

  Donald Duck pocket

  Donald Duck pocket nr 134, ongeveer 250 blz. Prijs 2,50 euro Lees meer

Laatste reacties