Algemeen

Nieuw in Susteren.....Van Alles Veur Eederein

Door Gilsing lokale media

Aan de Willibrordusstraat in Susteren, in het voormalig pand van Elektro Hoofwijk, opende 8 september van Alles veur Eederein. Een winkel met producten die je wilt kunnen kopen op het moment dat je ze nodig hebt, met een combinatie aan producten van de winkels die de afgelopen jaren uit Susteren zijn verdwenen.
De naam zegt het al : bij Van Alles Veur Eederein kunt u voor van alles terecht. Van Alles Veur Eederein is een combinatie van een speelgoedwinkel, doe het zelf zaak, een winkel in huishoudelijke artikelen, lifestyle, cadeaus, met wat streekproducten en een beetje horeca. De winkel oogt open en fris, met een knipoog naar vintage.
“We verkopen nieuwe producten in de sfeer van een ouderwetse dorpswinkel. In het begin zal het afwachten zijn waar precies de vraag ligt. Missen onze gasten iets, dan kunnen, nee moeten ze dat aangeven. De voorraden kunnen zo altijd aangepast worden aan de vraag, seizoen en trends,” aldus eigenaar Babette van der Kleij. “Er was gewoon bijna niets meer te krijgen in Susteren, daar moest verandering in komen. Ik streef er naar mijn collega ondernemers aan te vullen en te voorzien in een behoefte van de bewoners en bezoekers van Susteren en haar omgeving. Koen Peters de Bekker zal zijn assortiment via ons weer in Susteren gaan verkopen en we zoeken naar andere samenwerkingsverbanden. “
Zodra de exploitatievergunning rond is kan het terras worden opgebouwd en kan men ook terecht voor een kop koffie, een stuk vlaai of een broodje. Wanneer alle horecavoorwaarden zijn gerealiseerd zal dit worden aangevuld met een lekker biertje en goed glas wijn. Met meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen en gelegen aan de doorgaande weg en een pand van ruim 300m2, verdeeld over 3 etages,is de locatie perfect. “Ik kies bewust voor producten met een verhaal. Daarnaast wil ik heel graag iets doen tegen de eenzaamheid in Susteren. Eederein is hier meer dan welkom”, aldus Babette.

|Doorsturen