Algemeen

LES zoekt planners !


De stichting Leefbaarheid Echt – Susteren (LES) regelt het vervoer van mensen zonder eigen vervoermiddel binnen en rondom de gemeentegrenzen van Echt – Susteren. Om het vervoer via de twee Wensauto’s in goede banen te leiden, maken we gebruik van planners die één of, wanneer ze dat zelf willen, meerdere dagdelen per week ons daarbij uithelpen. De planners zijn, net als de bestuursleden, de chauffeurs en de coördinatoren, vrijwilligers die zonder financiële vergoeding hun bijdrage aan de stichting leveren. De planners doen hun werk gewoon thuis bij de warme kachel, via een telefoon van de stichting die op uw WiFi-router wordt aangesloten, op werkdagen van 9:00 – 13:00 en van 13:00 – 17:00 uur. Zij nemen de vragen naar vervoer voor de volgende werkdag in ontvangst en boeken die via speciale boekingssoftware. Daaruit rollen vervolgens de rittenstaten waarmee de chauffeurs de volgende dag hun “klanten” ophalen en naar hun bestemmingen brengen.
U begrijpt dat u, vanwege het voorgaande, over een PC of laptop met Internetaansluiting dient te beschikken. Wanneer u als vrijwilliger-planner bij ons aan de slag wilt, dan krijgt u de nodige ondersteuning om het “vak” te leren. Moeilijk is het echter niet; een kind kan de was doen!
Hebben we uw interesse voldoende gewekt en wilt u zich aanmelden, dat kan via info@st-les.nl U zult zien dat het dankbaar werk is waarmee u uw medeburgers een helpende hand toesteekt zonder van huis te moeten.
Mocht u ondanks alle bovenstaande informatie toch liever achter het stuur van de Wensauto zelf plaatsnemen, dan kunt u zich via hetzelfde e-mailadres bij ons als chauffeur aanmelden. Ook daar hebben we er nooit genoeg van. Voor uitgebreidere informatie kunt u onze website bezoeken via www.st-les.nl waar, onder de tabkaart “Vrijwilligers”, meer details over de beide functies te vinden is. We hopen u al snel als nieuwe vrijwilliger binnen ons team te mogen begroeten.
|Doorsturen