Algemeen

VACATURE PARTTIME ACCOUNTMANAGER / COMMERCIEEL MEDEWERKER BUITENDIENST (24 UUR)

Door Gilsing lokale media

Profiel & Functieomschrijving
Functieomschrijving
Voor de verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde accountmanager / commercieel medewerker buitendienst voor gemiddeld 24 uur per week.
Verkopen en bevorderen van de verkoop van het Gilsing concept, zodanig dat het gestelde verkoopplan wordt gehaald en een optimale relatie met de (potentiële) klant wordt opgebouwd. Uitvoeren van het verkoopplan volgens de planning, zodanig dat de beoogde omzet en rendement tot stand komt. Vanaf de eerste fase, het benaderen van een koude prospect, tot de laatste fase, een tevreden klant die je nog regelmatig een contactbelletje geeft. Je levert input bij het opstellen van de verkoopplannen en houdt deze doelen gedurende het jaar voor ogen. Het werken met en behalen van targets is dan ook geen probleem voor je. Voor deze veelzijdige functie denken wij aan mensen die zich thuis voelen in een dynamisch team. Je hebt een motiverende en stimulerende invloed op jouw omgeving. Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke baar binnen een groeiende onderneming met passie en dynamiek en een team met een informele sfeer.
De belangrijkste taken kunnen we als volgt omschrijven:
• Intensivering van bestaande klantenrelaties en het verwerven van nieuwe klanten;
• Technische en commerciële klantenadvisering;
• Systematische en strategische planning van verkoopactiviteiten.
Het contact met klanten gaat je gemakkelijk af. Door goed te luisteren naar de klante, weet je wat de klant wilt en kun je met informatie of advies inspelen op de behoefte van de klant. Naast persoonlijke verkoop zijn klantenwerving en relatiebeheer toverwoorden voor deze functie. Je onderhoudt contact met (potentiële) klanten door klanten telefonisch te benaderen, te bezoeken en je relatienetwerk verder uit te bouwen. Alles draait om een tevreden klant en goede verkoopcijfers. Ook draag je bij aan het opstellen van het verkoopbeleid door het verzamelen van marktinformatie. Op basis van je kennis, ervaring en onderzoek in de markt geef je adviezen aan je leidinggevende.

Profiel
Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoonlijkheid met teamgeest. De baan die wij te bieden hebben zou een goede 2e stap in je carrière kunnen zijn. Je bent een gedegen gesprekspartner die goed kan luisteren en enerzijds goed kan inspelen op de behoefte van de klant en anderzijds de verkoopkansen ‘hoort en begrijpt’ die tussen de regels door worden gezegd. Door je energieke persoonlijkheid en positieve instelling weet je klanten aan je te binden. Je kunt je goed inleven in de klant en benoemt op een juiste wijze de klantvoordelen. Tot slot ga je voor lange termijn samenwerkingen en klanten komen steeds weer bij je terug vanwege je professionaliteit en afgeleverde kwaliteit.


Functie eisen

• MBO+ werk- en denkniveau;
• Bij voorkeur 2-3 jaar aantoonbare commerciële ervaring;
• Ervaring in de branche is een pré;
• Assertief, resultaatgericht, gedreven en energieke instelling;
• Accuraat, creatief, zelfstandig, representatief en commercieel;
• Kunnen werken met targets/doelstellingen;
• Teamspeler en in hoge mate sociale competentie;
• Sterk ontwikkelde commercieel communicatieve vaardigheden;
• Pro-actieve, flexibele opstelling;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• In bezit van rijbewijs en auto;

Wij bieden:

• Parttime baan 24 uur per week ; Werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag;
• Een passend salaris en vergoedingen;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng;
• Je komt te werken in een informeel, hecht bedrijf dat oog heeft voor haar medewerkers.

GILSING lokale media
Gilsing lokale media is een uitgever van 47 ultra lokale weekbladen in de regio Midden Limburg. Met ultra lokaal bedoelen we dat er een blad is voor elk dorp of wijk in deze regio. Met een oplage van ruim 73.000 exemplaren worden zo’n 175.000 lezers bereikt. Het concept van Gilsing heeft als basis dat een lokale ondernemer een advertentie zet in zijn eigen dorp of wijk en met een geringe bijbetaling ook zijn advertentie kan doorplaatsen in de aangelegen dorpen of wijken waar ook een gedeelte van zijn klanten woont. Hiermee kan hij precies een keuze maken in welke plaats hij wil adverteren en betaalt alleen voor de plaatsen waar zijn klanten zitten . Gekoppeld aan ieder weekblad is er in elk dorp of wijk een digitaal platform actief met dezelfde naam als het blad. Dat zorgt ervoor dat het platform continue gevuld wordt met nieuwe informatie. Ook kunnen ondernemers, verenigingen en particulieren zelf nieuws plaatsen. Op deze manier bereiken we naast de papieren lezer ook de digitale. Verder biedt het de mogelijkheid meer actuele informatie te verstrekken die normaal niet in de bladen komt. Daarnaast is er voor elk dorp een facebook pagina met dezelfde naam waarmee de sociale media ook hun aandacht krijgen. De ontwikkeling van een Gilsing App, waar nu de laatste hand aan wordt gelegd, en waarmee de lezer en de adverteerder nog dichter bij elkaar komen, is het laatste stukje waarmee de communicatie via alle media wordt gecompleteerd. Door deze cross-mediale aanpak zijn we als Gilsing nog beter in staat de lokale ondernemer te ondersteunen in de marketing naar zijn klanten. Samen met de ondernemer kunnen we bepalen wanneer en met welk medium zijn doelgroep wordt bereikt. Naast deze verschillende media verzorgt Gilsing met hulp van ongeveer 400 bezorgers dat de bladen wekelijks bij de lezers komen. Tegelijk met de weekbladen worden folders van klanten bezorgd die door middel van een aparte folder de aandacht van de klant willen bereiken. Al met al een compleet pakket waarmee we de communicatie van de (ultra) lokale ondernemer met zijn (potentiële) klant optimaal kunnen ondersteunen.
Interesse? Mail of schrijf naar:

GILSING lokale media
ter attentie van mevrouw M. Lormans-Bormans
Elmpterweg 27
NL-6042 KJ ROERMOND
Tel +31 (0)475 322 824
Email: info@uitgeverijsmit.nl 

|Doorsturen